Overnight

Vandaag opgehaald, morgen bezorgd!

Bij een “Overnight” dient u voor 15.00 uur aan te melden; de goederen worden dezelfde dag bij u opgehaald en de volgende dag voor 18.00 uur op de plaats van bestemming geleverd.

U bepaalt de aflevertijd!

Wilt u de levering ontvangen: 

  • Voor 10:00 dan wordt er geleverd tussen 08:00-10:00
  • Voor 12:00 dan wordt er geleverd tussen 10:00-12:00
  • Voor 14:00 dan wordt er geleverd tussen 14:00-16:00
  • Voor 16:00 dan wordt er geleverd tussen 16:00-18:00

Innight

Niets is zo vervelend als pakketten die niet op tijd bezorgd worden. Dit voorkomen wij met nachtdistributie, door files te omzeilen en drukte vermijden. Wanneer u kiest voor nachtlevering ontvangt u de bestellingen namelijk elke ochtend vóór 05.00. Hiermee versnellen wij u dagelijkse werkprocessen. De wensen over de plaatsing van uw levering laten we graag aan u over. Wij zullen altijd een passende oplossing proberen te vinden dat aansluit bij uw wensen en belangen.

Spoed

Uw “Spoedkoerier” voor heel Friesland, Groningen & Drenthe binnen 1 uur voor de deur!

Bent u zelf niet in de gelegenheid om snel iets te vervoeren of wijzigt uw dagplanning plotseling? Maakt u zich dan vooral geen zorgen, want Excellent Koeriers staat garant voor uw opdracht! Onze koeriers weten zich snel te verplaatsen doordat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van transport. U kunt er volledig op vertrouwen dat uw goederen/documenten in betrouwbare handen zijn en op tijd geleverd zullen worden. Zo heeft u zekerheid en kunt u met een gerust gevoel verder met uw dag.

Menu